Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

De gemeente is benieuwd hoe inwoners van Zwijndrecht aankijken tegen hun rol in het beheer en onderhoud van de buitenruimte.

10 september 2015

ZWIJNDRECHT -  De buitenruimte is openbare ruimte zoals groen, speelplekken, wegen en parken. Plekken die voor iedereen toegankelijk zijn.Nu voert de gemeente vaak het beheer en onderhoud van de buitenruimte uit. Maar deze buitenruimte gaat iedereen aan. Misschien wilt u ook wel een steentje bijdragen aan het onderhoud of heeft u hier ideeën over. Daarom horen ze graag onze mening.

Om er achter te komen wat de inwoners van Zwijndrecht vinden, heeft onderzoekscentrum Drechtsteden een digitale enquête ontwikkelt. Deze enquête kunt u invullen tot 21 september via http://q.mwm2.nl/dFeT1m0xHkmW1UgLx7O1KA Met uw input uit de enquête, ontwikkelen wij onze visie en plannen op beheer en onderhoud van de buitenruimte verder.

Deel dit bericht met je vrienden!