Friday 24 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Energie en verbondenheid bij de Spiritsingers

2 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Interkerkelijk Koor Spiritsingers uit Heerjansdam is een enthousiaste groep mensen met éen gedeelde passie: zingen. Zingen is de meest natuurlijke manier om jezelf te zijn en uit te drukken. Samen zingen schept ontmoeting, verbondenheid en energie.

Tijdens de repetities op dinsdagavond in de Boomgaardkerk in Heerjansdam is deze energie duidelijk voelbaar. Inzingen, bekende nummers doornemen, nieuwe nummers instuderen, nummers extra repeteren voor een optreden, als het maar met zingen te maken heeft.

Om deze passie en verbondenheid te kunnen blijven delen met zoveel mogelijk mensen, zijn nieuwe leden altijd van harte welkom! Dus wilt u ervaren hoe het is om te zingen bij deze enthousiaste groep? Kom dan een keer op dinsdagavond de sfeerproeven tijdens de wekelijkse repetitie.

Meer informatie op www.spiritsingers.nl, of via info@spiritsingers.nl

Deel dit bericht met je vrienden!