dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Grote brand in loods Biemond en Lems Heerjansdam

29 augustus 2015 (door Hans Huisman)

HEERJANSDAM - Een brand in een loods van Biemond en Lems Verhuurbedrijf B.V.aan de Develsluis in Heerjansdam heeft zaterdagmiddag 29 augustus voor flinke overlast gezorgd.
 
De brand ontstond rond kwart over één ’s middags bij werkzaamheden aan het dak. In de loods stonden onder andere heftrucks en hoogwerkers. De brandweer rukte met groot materieel uit om de brand te bestrijden. Rond half vier gaf de brandweer het sein 'brand meester'.

Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen, maar er is wel veel schade aan materieel.
 
Voor de bestrijding  van de brand zijn asbestplaten van het dak verwijderd. Deze zijn op het eigen terrein terecht gekomen. De brandweer heeft onderzoek verricht naar de aanwezigheid van asbestdeeltjes in de nabijheid van deze loods.  Dit blijkt het geval, waardoor een beperkt deel van de Develsluis langer blijft afgesloten. De Gemeente Zwijndrecht draagt zorg voor de verdere afhandeling van het incident.

Foto: Exxact Barendrecht

Lees meer over:

brand heerjansdam develsluis
Deel dit bericht met je vrienden!