donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Uitreiking natuurkoffertjes door Wethouder Henk Mirck

28 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Woensdag 26 augustus heeft wethouder Henk Mirck natuurkoffertjes uitgedeeld aan de kinderen die enthousiast hebben meegedaan met het boekje "50 dingen doen in het groen".

Bij elke activiteit konden ze een foto plakken in het boekje, zodat er een mooi beeld ontstaat van wat je allemaal kunt doen in de natuur. Sommige kinderen hadden zelfs hun hele boekje volgeplakt en kregen ook nog een gouden certificaat uitgereikt. Maar de kinderen kregen ook nog een extra cadeau…! Op 19 september gaan zij met boswachter Leo Vermeer van Natuurmonumenten op pad in de Hooge Nesse om daar nog meer natuur te ontdekken.

Lees meer over:

natuur weetpunt
Deel dit bericht met je vrienden!