maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nehemia College geeft onderwijs door het hele land

28 augustus 2015

ZWIJNDRECHT - Al meer dan tien jaar staat Nehemia Ministries bekend om het Bijbelsonderwijs dat zij geeft. Vanaf september 2015 starten er nieuwe avondcolleges en zaterdagscholen over verschillende onderwerpen. “We merken dat er grote vraag is naar gedegen Bijbelsonderwijs in Nederland, waar de kracht en de werking van de heilige Geest de ruimte krijgt. We zien dat Nehemia College deze combinatie biedt. Naast goed onderwijs, is er ook ruimte voor de Geest”, aldus Bert de Haan, bedenker van Nehemia College en voorganger van Nehemia Ministries.
 
Nehemia avondcolleges
In september start de eerste serie avondcolleges over ‘Leven in de eindtijd’. Dit college wordt gegeven door directeur van de School for Harvest and Ministry; Dick Pieterman. In twee delen van elk vier avonden neemt Dick Pieterman u mee op een reis door de Bijbel en de tekenen van de tijd. Wilt u ook beter begrijpen wat Gods plan is met Israël, de gemeente en de volken? De twee delen zijn ook los te volgen. Opgeven kan via www.nehemiacollege.nl.
 
Zaterdagscholen
Voor het elfde jaar organiseert Nehemia tal van zaterdagscholen door het hele land. Zo start in september de Zaterdagschool van Gebed in Burgh-Haamstede en de Zaterdagschool voor Evangelisatie in Amersfoort. De zaterdagscholen bestaan naast onderwijs, ook uit een stuk aanbidding en voorbede. De scholen bestaan uit vier zaterdagen. Op 7 november is de gratis themadag ‘Als de hemel de aarde raakt’ te volgen.
 
Meer informatie
Wilt u meer verdieping in uw geloofsleven en meer leren over specifieke onderwerpen, zodat u dit kunt toepassen in uw dagelijks leven? Nehemia College biedt Bijbelsonderwijs op maat. Er is voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod op www.nehemiacollege.nl, daar kan men zich tevens direct aanmelden.

Lees meer over:

college nehemia avondscholen
Deel dit bericht met je vrienden!