maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Organisatie Halloween zoekt met spoed nieuwe sponsors

25 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het jaarlijkse Halloween-feest in het Develpark heeft met spoed hulp nodig. De organisatie en uitvoering is al jaren in handen van een groep van enthousiaste vrijwilligers die geheel belangeloos van 09.00 uur tot (vaak ook tot de volgende dag) 23.30 uur druk bezig zijn met opbouwen, uitvoeren en opruimen.

Dit evenement is sterk afhankelijk van hun bijdrage en daar er dit jaar (nog) geen nieuwe sponsoren zich hebben aangemeld, doen zij een dringend
beroep op financiële medewerking om dit evenement doorgang te laten vinden.

De kosten om dit Halloween-feest uit te voeren liggen rond de €1600,00 (wat vaak ook nog wordt aangevuld door de vrijwilligers) Veelal moeten bedragen worden voorgeschoten zonder dat zij weten of dit ooit terug betaald zal worden.

Hoewel de organisatie zich bewust is van alle bezuinigingen, zou het voor heel Zwijndrecht erg jammer zijn als dit spektakel niet meer zou kunnen
plaatsvinden.

De organisatie van dit evenement wordt jaarlijks betaald uit bijdragen van o.a. Wijkplatforms, vrijwilligers, en voorheen Woning Cooperaties.

Echter hebben enkele, waaronder de Woning Cooperaties, hun bijdrage dit jaar teruggetrokken door o.a. bezuinigingen en reorganisaties van activiteiten / beleid. Daarom hierbij een oproep om dit evenement te steunen. Zonder uw bijdrage kan dit evenement niet door gaan.
 

Deel dit bericht met je vrienden!