Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuw schooljaar: kom naar de nieuwe BSO'
21aug 2015

Nieuw schooljaar: kom naar de nieuwe BSO

ZWIJNDRECHT - De zomervakantie zit erop, het nieuwe schooljaar is begonnen. Een goed moment om te kiezen voor de nieuwste BSO van Zwijndrecht, met een eigen atelier, aandacht voor de Engelse taal en unieke, aantrekkelijke pakketten. U vindt deze buitenschoolse opvang (BSO) van Yes! Kinderopvang aan de Emmastraat 9b. Op deze locatie vindt u tevens voor 0-4-jarigen het eerste christelijke kinderdagverblijf van Zwijndrecht.

Voor kinderen van alle basisscholen
De nieuwe BSO die de deuren opent op 24 augustus, is niet gekoppeld aan een bepaalde basisschool, alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er van harte welkom. Uiteraard zorgt Yes! Kinderopvang er in Zwijndrecht voor dat de kinderen veilig van en naar school komen. De basisscholen Toermalijn Emmastraat en Julianaschool zitten bovendien op steenworp afstand. Komt u uw kind(eren) met de auto brengen en halen, dan is er voldoende parkeergelegenheid. De ingang van het parkeerterrein bevindt zich aan de Burg. de Bruïnelaan 84, direct naast het voormalige schippersinternaat.

Atelier, Engels en ZwemBSO
De BSO aan de Emmastraat heeft een geweldig atelier! Hier stimuleert Yes! de creatieve talenten van de kinderen. Daarnaast is er –doordat Yes! Kinderopvang gebruikmaakt van de programma’s van Early Bird- veel aandacht voor de Engelse taal tijdens de BSO. En leren zwemmen onder BSO-tijd? Dat kan al vanaf 5 jaar, uiteraard ook vanuit de nieuwe BSO-locatie.

Vrije keus of Altijd welkom
Met het pakket ‘Vrije keus’ kiest u de opvang die u nodig heeft: met of zonder opvang in de schoolvakanties en/of tijdens studiedagen. Hoeveel en welke vakantieweken (vanaf 7 per jaar) en studiedagen (1-4 keer per jaar, of alle keren waarbij u er slechts 5 betaalt) bepaalt u ook zelf. Opvang alleen in de schoolvakanties is ook mogelijk. Daarnaast kunt u binnen de gekozen opvang, onbeperkt dagen ruilen. Vindt u dit allemaal teveel geregel en gedoe, dan hebben wij speciaal voor u het pakket ‘Altijd welkom’. Er is dan altijd een vertrouwd plekje op de BSO en u zit nooit meer met uw handen in het haar omdat u geen opvang heeft. U betaalt slechts voor 3 dagen per week! Voor beide pakketten berekent Yes! Kinderopvang het lage basisuurtarief, waardoor u over het volledige bedrag kinderopvangtoeslag aan kunt vragen.

Kennismaken
Kom eens langs op de nieuwe locatie! Vraag ook gerust een offerte aan; het verplicht u tot niets.Deel dit bericht met je vrienden!