Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Zwijndrechtse nazomer'
19aug 2015

De Zwijndrechtse nazomer

ZWIJNDRECHT - Zoals u waarschijnlijk al wel weet, is Zwijndrecht een uitstekende plek om heerlijk na te genieten van de zomer. Lekker actief een stukje wandelen of gewoon een keer met de voetjes omhoog in de eigen tuin ontspannen. In de nazomer is werkelijk alles geoorloofd! Wij geven je graag een paar tips om de nazomer nog aangenamer te maken.

  • Allereerst willen we u wijzen op onze agenda. Hier staan alle ééndaagse, meerdaagse en periodieke activiteiten uit Zwijndrecht en omstreken vermeld. Allerlei soorten bezigheden komen aan bod, waaronder theatervoorstellingen, lezingen en speciale workshops. Organiseert u een evenement of denkt u dat er een activiteit mist in de kalender? Dan kunt u dat doorgeven door gebruik te maken van dit formulier.
  • Onafhankelijk van de activiteiten die in de agenda vermeld staan, kunt u er natuurlijk ook zelf op uittrekken. In de nazomer is het vaak heerlijk fietsweer. Via fietseropuit.nl kunt u bijvoorbeeld uw eigen fietsroute maken. Kies voor een snelle, natuur- of sportieve route en laat u verrassen door het landschap in uw eigen omgeving. De route kan geprint worden, maar u kunt ook het GPX bestand downloaden en gebruiken om de route te uploaden naar uw telefoon. Vervolgens hoeft u alleen nog maar op uw fiets te stappen en te genieten van alles wat de dag u brengt.
  • Een ander leuk idee voor de nazomer is het zogenaamde cruisen met een auto. U huurt een auto met open dak en gaat vervolgens met een zonnetje op het gezicht het avontuur tegemoet. Zeker wanneer u al wat ouder bent, maar nog wel jong van geest, is het leuk om een klassieke wagen te huren. Herinnert u zich de tijden van de AC Cobra bijvoorbeeld nog? Er worden op het internet nog steeds exemplaren van de klassieke sportwagen verhandeld, al betaal je daar wel de hoofdprijs voor.
  • Zoals u ongetwijfeld weet, is Zwijndrecht gelegen aan het 'Drierivierenpunt'. Juist omdat het zo dichtbij is denkt u er misschien niet altijd aan, maar de nazomer is het perfecte seizoen voor een boottochtje. Ga bijvoorbeeld eens naar de Biesbosch en huur daar een mooie sloep. Dat is intens genieten van mens en natuur!


Deel dit bericht met je vrienden!