Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Heerjansdamse Kunstenares Yvonne de Zeeuw exposeert op Ara Art Fair'
19aug 2015

Heerjansdamse Kunstenares Yvonne de Zeeuw exposeert op Ara Art Fair

ZWIJNDRECHT - Kunstenares Yvonne de Zeeuw uit Heerjansdam geeft met haar schilderijen acte de présence tijdens de komende ARA Art Fair in Zwijndrecht. De 12e editie van de ARA Art Fair wordt op 24 en 25 oktober gehouden in Hotel ARA in Zwijndrecht. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens deze kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek.

Yvonne de Zeeuw schildert met acrylverf op canvasdoek. Wat haar inspireert tot het maken van een schilderij, kan van alles zijn. De zon die weerkaatst op een glas en prachtige kleuren laat zien, geeft haar al de nodige prikkels om te beginnen. Haar gevoel en emotie zie je in elk schilderij terug. Soms wil zij iets realistisch maken en daarna kan het weer abstract zijn wat zij schildert. Bij abstracte schilderijen begint De Zeeuw spontaan en laat zich leiden door haar gevoel voor kleur en vorm. Bij realistische schilderijen let zij vooral op kleine details.

Naast het werk van De Zeeuw presenteert de ARA Art Fair werk van circa honderd andere kunstenaars. Van schilderijen, aquarellen en tekeningen tot beelden van brons en steen, keramiek en nog veel meer.

Over ARA Art Fair
De ARA Art Fair biedt kunstenaars en publiek een platform voor ontmoetingen en voor de aan- en verkoop van kunstobjecten. Het evenement vormt een goede gelegenheid voor kunstenaars om zich te profileren en een gezellig dagje uit voor kunstliefhebbers.

Valk Art organiseert jaarlijks diverse fairs en exposities en biedt hiermee kunstenaars een podium voor een breed en geïnteresseerd publiek. Organisator Ank van der Valk: “We willen met onze fairs kunstenaars en kunstliefhebbers met elkaar verbinden. Dit alles in een  ongedwongen sfeer en een gastvrije ambiance. We presenteren op onze evenementen betaalbare kunst, ook voor de kleinere beurs. De verkoopprijzen op de fair variëren tussen de € 2,- en de € 20.000,-. Kunst voor boven de bank of op kantoor, als geschenk of als aanvulling op de collectie. Iedereen die kunst een warm hart toedraagt of wil kennismaken met de geëxposeerde kunst en de kunstenaars is van harte welkom.”Deel dit bericht met je vrienden!