donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Woning beschoten Zwijndrecht: politie zoekt getuigen

18 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In de nacht van zondag op maandag 17 augustus is een woning aan het Berlijnseplein beschoten. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Agenten kregen kort na 4 uur een melding dat er op de woning geschoten zou zijn. Het gezin met drie jonge kinderen waren op dat moment thuis maar zijn gelukkig niet gewond geraakt. Wel is schade ontstaan aan de deur en ruit. Agenten vonden meerdere hulzen bij de woning. De politie onderzoekt in welke milieu dit zich heeft afgespeeld en zoekt getuigen.

Informatie?
Heeft u iets gezien in de nacht van zondag op maandag tussen 3.30 en 4.30 uur? Of heeft u informatie wat kan helpen in het onderzoek en heeft u nog niet gesproken met de politie? Neemt u dan contact op via 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!