donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ludieke start campagne 'De scholen zijn weer begonnen'

17 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Na de zomervakantie vallen er 15% meer verkeersslachtoffers onder jonge kinderen dan door het jaar heen. Weggebruikers moeten na een rustige zomerperiode in het verkeer weer flink aan elkaar wennen. Om alle verkeersdeelnemers bewust te maken van deze risico’s organiseert de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden (RPV) ook dit jaar de verkeersveiligheidscampagne ‘De scholen zijn weer begonnen’.

De campagne start maandag 24 augustus, op de eerste schooldag na de zomervakantie, met een ludieke en educatieve actie op het Raadhuisplein in Zwijndrecht. De RPV organiseert de actie o.a. in samenwerking met gemeente Zwijndrecht, politie, brandweer, ambulancedienst, EHBO en Veilig Verkeer Nederland.
De actie start om 19.00 uur. Iedereen is vanaf 18.45 uur welkom op het Raadhuisplein in Zwijndrecht. De organisatie verwacht meer dan 1000 kinderen en ouders. De Zwijndrechtse schoolkinderen zijn uitgenodigd voor de actie.
Deel dit bericht met je vrienden!