vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O scoort goed bij Rayonkampioenschappen

30 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft bij de in H.I. Ambacht gehouden Rayonkampioenschappen van Dordrecht en omstreken voor meisjes en dames individueel toestelturnen een uitstekend resultaat geboekt. Zij lag beslag op zes Rayontitels, drie zilveren en drie bronzen medailles.

Bij de Junioren-E was het ereschavot een O & O-onderonsje. Leanne Barendrecht pakte het goud, Karin Hoekstra werd verdienstelijk tweede en Suzanne Kunsel kwam als derde uit de strijd. Bij de senioren-D ging Lisa Schouten voor het goud. Haar clubgenote Inge Keller liet zich het brons omhangen. Zilver was er voor Daphne Schellen bij de Senioren-E.

De jeugd sprak ook een geducht woordje mee. Kampioen werden Lieke Verploegh (Instap-N2), Raiza Camps (Pupil-1-D1), Joan Kouwenhoven (Jeugd-1-N3) en Anna Rosmulder (Pupil-1-N2). In deze laatste categorie was het zilver voor Suzanne van Alebeek. De derde plaats van Serra Potters (Pupil-2-D1) completeerde het geheel.

Lees meer over:

gymnastiek turnen O&O
Deel dit bericht met je vrienden!