vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Mooie resultaten voor Twirlteam Accelerando in 's Gravenzande

29 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wat een super laatste wedstrijd hebben twee meiden van Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht achter de boeg. Tamara Klaasse en Ilse Gort deden afgelopen zaterdag met hun vereniging mee aan het concours dat in 's Gravenzande werd georganiseerd.

Zowel Tamara als Ilse behaalden bij het onderdeel I baton een promotie. Voor Ilse was dit de tweede keer in dit jaar waardoor zij verplicht over gaat naar een hogere categorie. De overige leden van Accelerando behaalden ook hele mooie resultaten waaronder het C-team.

Dit team behaalde voor de 3e keer op een rij hun plaatsingspunten voor de nederlands kampioenschappen. Hun deelname aan het NK is dan ook welverdiend. De meiden gaan nu van de zomervakantie genieten waarna zij er weer hard tegenaan zullen gaan.

Lees meer over:

accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!