dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe Website voor Wooncentrum Heerjansdam gelanceerd

17 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Woningbouwvereniging Heerjansdam is verheugd haar website voor het Wooncentrum Sportlaan aan het publiek te presenteren. Vanaf nu kunnen belangstellenden terecht op www.wooncentrumsportlaan.nl.

Op de nieuwe website is alles te vinden over het Wooncentrum Sportlaan. Bezoekers kunnen er onder meer terecht voor plattegronden van de appartementen, informatie over de indicatiestelling en huurprijzen en allerlei achtergrondinformatie. Daarnaast kunnen geïnteresseerden via de website inschrijven om zo op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws rondom het Wooncentrum Sportlaan.

Toekomstproof woongebouw
Op 1 april 2015 is de eerste paal geslagen van het Wooncentrum Sportlaan in de kern van Heerjansdam. Eind van het jaar zullen de 36 appartementen opgeleverd worden. Met het Wooncentrum Sportlaan heeft Heerjansdam straks een toekomstproof woongebouw. Een nieuwe vorm van wonen met diensten voor mensen die in enige mate zelfstandig kunnen en willen wonen, maar wel een beroep op zorg of begeleiding moeten kunnen doen. Gerben Stolk, voorzitter van de Woningbouwvereniging Heerjansdam: ‘Kortgezegd biedt het straks voor mensen met een lichte zorgvraag de kans om langer zelfstandig te blijven wonen in een veilige, beschutte omgeving. En dankzij de hoogwaardige technologische voorzieningen kunnen bewoners ook in de appartementen blijven wonen als de zorgvraag toeneemt.’ 

Deel dit bericht met je vrienden!