maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Geslaagd E- en F pupillentoernooi bij Pelikaan

18 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag, Hemelvaartsdag 14 mei 2015, was  het “Pelidome” op Sportpark Bakestein het toneel van het 6e Pelikaan Flexurance E- en F pupillentoernooi.

Met in de ochtend inschrijvingen van 25 F-pupillen teams en 10 Minipupillenteams uit onder andere Delft, Hoeven, Etten-Leur, Prinsenbeek, Nootdorp en Schiedam en ook met teams van onze buren Groote Lindt, ASWH, IFC en VVGZ kunnen we nog niet spreken van een Internationaal toernooi, maar toch zeker van een interregionaal pupillen toernooi.

In de ochtend was iedereen mooi op tijd aanwezig, ook de zon, en zodoende kon afgetrapt worden om 09.00 uur precies. Dankzij de centraal gefloten begin- en eindtijden van de wedstrijden was het toernooi voor de jongste jeugd tegen 12.00 uur gereed, kon de prijsuitreiking voor de ochtendsessie aansluitend plaatsvinden en was het ochtend toernooi een feit.
 
Vanaf 13.15 uur waren de E-pupillen aan de beurt en ook bij dit toernooi 30 teams uit de wijde (Delft, Breda) maar ook nabije omgeving.
Om even na vijf uur ook hier een prijsuitreiking , met beker voor alle teams en presentje voor alle aanwezige spelertjes.
 
Mede dankzij het prima voetbalweer, maar vooral door de belangeloze inzet van de vele Pelikaan-vrijwilligers, kantinepersoneel, scheidsrechters en EHBO
en natuurlijk de tomeloze inzet van de spelertjes was Hemelvaartsdag 2015 op het “Pelidome” voor velen weer een dag om niet gauw te vergeten.
 
De volgende – 7e – editie van het Pelikaan E / F toernooi volgt.....over zo’n 350 dagen op Hemelvaartsdag 5 mei 2016.
Wij zien de inschrijvingen graag tegemoet.

Lees meer over:

voetbal pelikaan pupillen
Deel dit bericht met je vrienden!