donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Yes! Kinderopvang is klaar voor de Verkerkloop

18 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Yes! Kinderopvang loopt op 20 mei 2015 mee aan de Verkerkloop in Zwijndrecht! Sporten, bewegen, gezond eten en water drinken vinden wij bijzonder belangrijk, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor onze medewerkers. Daarnaast zijn wij bijzonder betrokken bij onze omgeving en dragen we het Leontienhuis, het goede doel van de Verkerkloop, een warm hart toe.

Er is een bedrijfsteam met vier lopers en er lopen individuele lopers van Yes! mee. Het bedrijfsteam bestaat uit vier ervaren hardlopers. Alle vier hebben ze zich de afgelopen weken op hun eigen manier voorbereid op de Verkerkloop. Lineke Reuvekamp is locatiemanager en loopt iedere week een halve marathon en een afstand van 10 tot 15 kilometer en vertelt: ‘Voor de Verkerkloop probeer ik vooral mijn snelheid te trainen. Ik wil daarnaast mijn persoonlijk record proberen te halen. Ik heb de lat best hoog gelegd, maar ik heb er zin in!’ Marije van der Schelling is Projectcoördinator Pedagogiek en Zorg. Ze heeft onlangs nog de 10 km tijdens de Rotterdamse marathon gelopen: 'Yes! is erg betrokken bij de Zwijndrechtse samenleving en tegelijkertijd steunen we ook het goede doel met deze loop. Ik was daarom gelijk enthousiast om mee te lopen; een sportieve activiteit met een mooi doel!’

Ook locatiemanager Christianne Borgstijn en pedagogisch medewerker Ilona Drost zijn er helemaal klaar voor. Christianne: ‘Ook ik heb hard getraind om mijn snelheid te verbeteren en hoop mijn persoonlijk record te verbeteren tijdens de Verkerkloop. En met het goede doel in mijn achterhoofd ga ik extra hard mijn best doen!’ Ilona: ‘Toen ik hoorde dat Yes! mee ging lopen met de Verkerkloop hoefde ik er niet eens over na te denken. Samen in beweging voor het goede doel. We gaan ervoor!’ Het bedrijfsteam wordt gesponsord door Yes! Kinderopvang en dit bedrag gaat uiteraard naar het goede doel. Naast het bedrijfsteam doen er nog zeven andere sportieve collega’s mee als individuele lopers. En ze kunnen rekenen op een hoop aanmoediging van collega’s langs de kant! Yes! Kinderopvang wenst alle deelnemers van de Verkerkloop buitengewoon veel plezier en succes toe!

Lees meer over:

kinderopvang verkerkloop
Deel dit bericht met je vrienden!