donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

CKV Albatros E2 wint met 7 - 10 bij PKC en is voor de derde keer Kampioen

11 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 9 mei2015 is bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros E2 voor de derde keer dit seizoen kampioen geworden. Het vlaggenschip wist helaas geen punten te pakken, wel was er winst voor de reserves.

E2 speelde een moeilijke wedstrijd bij PKC, waarbij E2 met 7-10 wist te winnen. Hierdoor is de ploeg van Erik Bos en Leonie Reijenga voor de derde keer dit seizoen kampioen, complimenten.

Nog 8 teams zijn in de strijd om kampioen te worden. C1 wist met 9-13 te winnen van PKC. E4 versloeg Vriendenschaar met 11-17 en E7 won nipt met 3-4. F3 klopt Oranje Wit met 15-3 en F5 won met 4-10 van Sporting Delta. Nog wel in de strijd om het kampioenschap, maar helaas geen punten voor senioren 5 en 8. Senioren 5 had het lastig tegen VIOS en verloor met 13-10 en voor senioren 8 was Nieuwerkerk iets te sterk, 9-4.

Senioren 2 heeft de smaak te pakken en blijft winnen. Swift 2 werd met 13-8  opzij gezet. Helaas voor het team van Karin Lommers wonnen ook enkele van de concurrenten. Albatros 1 miste de juiste overtuiging om de laatste strohalm te grijpen. Swift was sterker en won ruim met 13-19, waardoor de afdaling naar de 1e klasse onvermijdelijk lijkt.

Tegenvallende resultaten voor A2 en senioren 3 die nu zelf in degradatie gevaar lijken te komen. A2 verloor nipt van Tjoba met 7-6 en senioren 3 kon het niet bolwerken tegen KCR 3, 10-8.

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!