woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Burgemeester Schrijer: Virtuoos van Heerjansdam

28 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In een volle feesttent in Heerjansdam liet Burgemeester Schrijer afgelopen zondag zien de beste gastdirigent te zijn van muziekvereniging EMM. De burgemeester ging de strijd aan met voetbalvoorzitter Jos Vis en Heerjansdamse Yvette Hanselman. De vakjury gaf Jos Vis en de burgemeester evenveel punten, maar het fanfare-orkest en het publiek kozen beide voor Schrijer als beste dirigent. Met zijn uitvoering van the Second Waltz, liet Burgemeester Schrijer zien dat hij als dirigent de hele zaal mee krijgt.

Muziekvereniging EMM uit Heerjansdam organiseerde de Virtuoosverkiezing als onderdeel van een concert in de feesttent. Voor de pauze traden de Percussion Group van EMM, het popkoor ‘Enjoy More Music’ en het fanfare-orkest op.

Lees meer over:

muziekvereniging emm virtuoos
Deel dit bericht met je vrienden!