zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Kampioenen op het Noordpark

28 april 2015

ZWIJNDRECHT -De jeugdafdeling van VVGZ is weer zes kampioensteams rijker. Nadat eerder C2 zich al tot kampioen mocht kronen, was het afgelopen zaterdag feest voor E3, E5, F4, MP1 en MP3. Het was dus weer groot feest op het Zwijndrechtse Noordpark.

VVGZ C2 speelde een aantal weken geleden al de kampioenswedstrijd tegen Stedoco (1-5 winst). Door deze overwinning was C2 met nog een paar competitiewedstrijden voor de boeg al niet meer te achterhalen door de concurrentie.

VVGZ E3 had zaterdag tegen naaste concurrent SSW E1 aan een punt voldoende om de titel binnen te slepen. Het werd uiteindelijk 1-1 en dit betekende dus dat ook E3 de bloemen in ontvangst mocht nemen.

Voor VVGZ E5 ging het er in de kampioenswedstrijd een stuk gemakkelijker aan toe. Hun tegenstander (Papendrecht E3) werd vrij eenvoudig met maar liefst 15-0 verslagen. Met nog één wedstrijd te spelen heeft VVGZ E5 nog geen punt ingeleverd. Het kampioenschap is dan ook dik verdiend.

De titelstrijd voor VVGZ F4 was veel spannender. Nieuw Lekkerland had slechts 2 verliespunten minder en won afgelopen zaterdag met ruime cijfers hun eigen wedstrijd. Maar omdat VVGZ F4 zelf ook won (0-4 bij Rijsoord) kon VVGZ de vlag hijsen.

Ook de mini-pupillen van VVGZ konden feest vieren. MP1 en MP3 werden kampioen in hun afdeling door respectievelijk EBOH (11-4) en Sliedrecht (0-1) te verslaan.

Al deze kampioensteams zijn na hun wedstrijden uiteraard feestelijk onthaald in de kantine van VVGZ. Met de gebruikelijke lekkernijen (patat en limonade) en heuse kampioensbekers/-schalen werden de titels uitbundig gevierd. vvgz-e3

Lees meer over:

voetbal vvgz
Deel dit bericht met je vrienden!