zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe generatie jeugdscheidsrechters sv Conventus geslaagd voor het examen

20 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen weekend is de korfbaltak van sv Conventus maar liefst zeven jeugdscheidsrechters rijker geworden. Een zevental jeugdleden begon in oktober aan de opleiding jeugdkorfbalscheidsrechter, welke na het succesvol afronden van het theoretische deel afgelopen weekend werd afgesloten met een praktijkexamen.
 
Voor het oog van KNKV examinatoren Frits en Roeland Barendrecht lieten de aspirant-jeugdscheidsrechters zien dat ze het in zich hadden om korfbalwedstrijden in goede banen te leiden. Alle zeven kandidaten zouden het examen halen, waarmee sv Conventus Mylene van Hemert, Thijs Kraaijeveld, Iris Meerman, Jordy van Noorloos, Luuk van de Pol, Flynn Verhoeven en Lex van Werkhoven van harte mee wil feliciteren.
 
De nieuwe jeugdscheidsrechters kregen van de verenigingen als beloning direct alle benodigdheden om als jeugdscheidsrechter te beginnen: een scheidsrechtershirt, een fluit en een horloge.
 

Lees meer over:

korfbal sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!