zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Goud, zilver en brons voor Bart Deurloo

7 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo heeft opnieuw bij een World Challenge Cup beslag weten te leggen op eremetaal. Bij het in het Paasweekend in Ljubljana (Slovenië) gehouden toernooi wist  de O & O-turner driemaal het erepodium te beklimmen.

In de voorrondes wist Bart zich te plaatsen voor drie toestelfinales, vloer, sprong en rek. In de vloerfinale lag hij met 14,825 punten  beslag  op  het goud. Op sprong kwam hij slechts 0,2 punten tekort voor de hoogste eer en veroverde het zilver met een gemiddelde score van 14,662 punten. Hij completeerde het geheel met een bronzen medaille op rek.

Zijn oefening werd gewaardeerd met 14,850 punten. Epke Zonderland maakte op rek zijn favoriete rol waar. Hij won het goud met een fraaie score van 15,700 punten.

Lees meer over:

turnen vloer world challange
Deel dit bericht met je vrienden!