vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Bart Deurloo pakt brons bij World Cup in Duitse Cottbus

23 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft bij de World Cup in het Duitse Cottbus tijdens de toestelfinale vloer het brons voor zich opgeëist. Zijn score bedroeg 15,075 punten.

Bart had zich verder als zesde geplaatst voor de sprongfinale. In de finale kwam hij echter  bij zijn eerste sprong ten val. Met zijn tweede keurig uitgevoerde sprong, gewaardeerd met een 15,025, kon hij de opgelopen schade niet ongedaan maken. Hij eindigde uiteindelijk op de achtste plaats.  

De O & O-turners Anthony van Assche en Boudewijn de Vries namen eveneens deel aan deze World Cup. Anthony op de onderdelen ringen en voltige, Boudewijn op voltige en brug. Beiden wisten zich niet te plaatsen  voor de toestelfinales.

Lees meer over:

gymnastiek turnen bart deurloo
Deel dit bericht met je vrienden!