vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Drie O&O-Turners naar EK

16 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo, Boudewijn de Vries en Anthony van Assche, alle drie turners van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zijn naast Epke Zonderland, Yury van Gelder en Jeffrey Wammes door bondscoach Mitch Fenner aangewezen voor deelname aan de Europese kampioenschappen die van 15 t/m 19 april plaats vinden in het Franse Montpellier.

Boudewijn de Vries zal als enige turner een volledige meerkamp turnen.

De andere turners worden ingezet  op:
Bart Deurloo: vloer, sprong, rekstok, Yuri van Gelder: ringen, Jeffrey Wammes: vloer, sprong, rekstok
Epke Zonderland: brug, rekstok, Anthony van Assche: voltige, ringen, brug

Individueel toernooi
Dit  Europees kampioenschap is een individueel toernooi, er volgt geen teamuitslag. Nederland mag maximaal zes turners afvaardigen; er mogen maximaal vier turners uitkomen op een toestel.
Nederland turnt op donderdag 16 april in twee subdivisies, te weten in de eerste subdivisie 10.30 – 13.00 uur en derde subdivisie die start om 18.00 – 20.30 uur).

Vervolg voorbereiding
EK-deelnemers Yuri van Gelder, Jeffrey Wammes, Bart Deurloo, Anthony van Assche, Boudewijn de Vries en Epke Zonderland zullen deelnemen de World Challenge Cup wedstrijden in Cottbus (19-22 maart).
Twee weken later (3- 5 april)  zullen Yuri van Gelder, Jeffrey Wammes, Bart Deurloo, Anthony van Assche aan de World Challenge Cup in Ljubljana deelnemen.

Lees meer over:

gymnastiek turnen
Deel dit bericht met je vrienden!