zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Vier verdachten aangehouden voor vernielingen Oud & Nieuw

10 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Tijdens Oud & Nieuw 2014 hebben jongeren op en rond winkelcentrum Oudeland in Zwijndrecht vernielingen aangericht. Vier verdachten zijn aangehouden.

De jongens in de leeftijd van 17 tot en met 21 jaar uit Zwijndrecht worden verdacht van het aanrichten van vernielingen met zwaar vuurwerk, openlijk geweld en poging tot brandstichting met een jerrycan benzine.

In de laatste week van het jaar werden onder meer ruiten en verkeersborden vernield en werd een abri flink beschadigd. De vernielingen vonden plaats in de omgeving van de Develhal, op de Parklaan en Beethovenlaan en in de omgeving van Winkelcentrum Oudeland.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de vernielingen en deze week zijn er vier verdachten aangehouden. Hun rol bij de verschillende vernielingen wordt ondrzocht. Ze zullen zich binnenkort bij de rechter moeten verantwoorden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!