donderdag 9 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Poster tegen overlast paardenpoep gepresenteerd

9 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Fiets- en wandelpaden liggen soms behoorlijk vol met uitwerpselen van paarden. Voor de fietsers, wandelaars en hardlopers geen prettige situatie. De gemeente krijgt dan ook regelmatig meldingen van medeweggebruikers hier wat aan te doen. Wethouder Henk Mirck brengt daarom een bezoek aan de maneges in Zwijndrecht en gaat met hen in gesprek over het opruimen van paardenpoep, onder het motto “Ongelukje tijdens de rit?” Zorg dat een ander er niet mee zit! In onze gemeente geldt een opruimplicht!

Poster paardenpoep
De heer D. de Rooij, voorzitter van ruitersportvereniging ‘De Hoge Devel’, met de poster over het opruimen van paardenpoep (Zie foto)

Lees meer over:

paarden fietspaden de hoge devel
Deel dit bericht met je vrienden!