woensdag 8 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Een echte expositie bij Yes Kinderopvang

20 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op de BSO-locatie Emmastraat van Yes! Kinderopvang is een echt atelier aanwezig.  In deze mooie ruimte worden regelmatig uiteenlopende creatieve workshops gegeven zoals naaien, koken, tassen maken en nog veel meer. Door mee te doen aan deze workshops worden de verschillende talenten van de kinderen niet alleen ontdekt, maar ook ontwikkeld.

De kinderen zijn de afgelopen periode bezig geweest met het atelierproject ‘Kunst’.  En wat blijkt? Alle kinderen zijn heuse kunstenaars. Zo hebben ze hun eigen silhouet versierd, een beeldje, fotoportret en hun eigen ‘Mondriaan’ gemaakt. De kinderen zijn dolenthousiast over hun creaties en als afsluiting van het project mochten de kinderen hun creaties presenteren tijdens een eigen expositie op woensdag 18 februari.  Iedereen was van harte welkom om de werkjes van de kinderen te komen bewonderen.  De expositie was een succes! De kinderen waren reuze trots op hun kunstwerken en gaven de belangstellende

ouders/broers en zusjes/opa’s een deskundige rondleiding. Locatiemanager Marian vertelt: ‘De meeste ouders hebben toch een druk programma op woensdagmiddag, maar het was geweldig dat er toch tijd werd gemaakt om langs te komen voor deze bijzondere expositie!’

Op de opvang doen en leren kinderen hele andere dingen dan thuis. Zo ontdekken en ontwikkelen ze talenten waarvan ze niet wisten dat ze ze hadden. En dat maakt het nog leuker. Ouders kunnen dus met een gerust hart werken terwijl de professionele begeleiding van de kinderopvang de ontwikkeling van de kinderen stimuleert. 

Foto: Amy laat trots de kunstwerken zien.

Lees meer over:

kinderopvang kunst emmastraat
Deel dit bericht met je vrienden!