maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Europese Kampioenschappen voor Estee Kraaijeveld

2 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Estée Kraaijeveld, lid van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O en deel uitmakend van de nationale juniorenselectie ritmische gymnastiek heeft zich met haar medeturnsters gekwalificeerd voor de Jeugd Europese Kampioenschappen die van 29 april t/m 3 mei plaats vinden in het Wit-Ruslandse Minsk.

De groep verder bestaande uit Lente Verloop, Denise Verheij  (beiden lid van OKK-Dordrecht), Minous Bouman (Wilskracht – Alphen aan de Rijn), Anne Mees Hooimeijer (Gv Barendrecht – Barendrecht) en Michelle Cuvelier (GV PAX – Hoofddorp) wist de afvaardiging af te dwingen bij het afgelopen weekend  door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) gehouden kwalificatiemoment.

Ter verdere voorbereiding gaan de turnsters aanstaand weekend voor vier dagen naar Budapest (Hongarije) om daar deel te nemen aan het internationale toernooi “Junbila Gracia Fair Cup”. Zij zullen worden begeleid door Dordtse trainsters Anja en Marcella Alegre

Lees meer over:

turnen o&o ek jeugd
Deel dit bericht met je vrienden!