woensdag 23 juni 2021

Alles over Zwijndrecht

Pelikaan Winterwonderland sponsorloop groot succes en levert 2695 euro op

2 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen vrijdagavond was er op het complex een sponsorloop georganiseerd om geld in te zamelen voor de nieuwe tribune. Het werd een geweldige avond met vele deelnemers. Na een warming up gingen de deelnemers onder leiding van onze mascotte Frits de Pinquin en de selectie van start op het witte hoofdveld.

Dat deed uiteraard erg winterwonders aan.  De deelnemers hebben heel goed gelopen van 10 tot wel 37 rondjes op het hoofdveld van Pelikaan. Na binnenkomt zijn de sponsorlijsten opgeteld en kunnen we melden dat deze sponsorloop tot nu toe een bijdrage heeft opgeleverd van €2695,25 voor het realiseren van de nieuwe tribune.

Een mooi bedrag is er dus bijeen gelopen door de deelnemers. De organisatie is zeer tevreden met deze opbrengst en bedankt alle deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet afgelopen vrijdag en de supporters voor hun aanmoedigingen. Ook geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan onze nieuwe tribune?  Neem een kijkje op onze website voor verdere informatie www.vvpelikaan.nl

Lees meer over:

sponsorloop pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!