vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Melanie Stout overtuigd Eerste

12 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag  toonde Melanie Stout, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, bij haar  eerste wedstrijdoptreden een talent in de dop te zijn. De zevenjarige Melanie wist  bij het in Zwijndrecht georganiseerde eerste treffen van het Jong-Talent-Toernooi-Zuid-Holland het goud voor zich op te eisen.

Melanie kwam uit in de categorie pre-instap, niveau N en turnde zich naar een eindscore van 57,725 punten. Hiermee bleef zij haar naaste concurrent Laura de Jager van G.V. Barendrecht  met meer dan vijf punten verschil  voor. Zij bouwde haar puntentotaal op met 14,075 voor sprong, 14,100 voor brug ongelijk , 14,400 voor balk en 15,150 voor vloer.

In de categorie pre-instap, niveau D werd de thuisclub vertegenwoordigd door Youra Azouagh, Laura Hensen en Femke Knijnenburg. Alle drie de meisjes turnden een goede wedstrijd en deden brok ervaring op

Lees meer over:

gymnastiek turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!