zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Goed korfbalweekend voor CKV Albatros

5 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het eerste speelweekend in het nieuwe jaar begint met weinig competitiewedstrijden bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros. Senioren 5 boekte een ruime overwinning en ook E4 wist gemakkelijk punten te pakken.

Senioren 5 wist na 10 minuten al een ruime voorsprong te pakken op Vitesse, 6-0. Deze voorsprong werd al snel verder uitgebouwd en het 5e overklaste Vitesse met 23-6. Helaas geen punten voor senioren 7. Albatros en Nieuwerkerk gingen gelijk op, maar Nieuwerkerk wist 3 punten voor te komen waardoor Albatros niet meer dichterbij wist te komen, 10-14.

Verder was er winst voor A6, B2, D3 en E4. Junioren A6 wist nipt te winnen van Oranje Nassau, 13-12. B2 wist RWA met 10-4 te verslaan en D3 versloeg PKC met 6-16. Een grote overwinning was er voor E4, zij versloegen Merwede met maar liefst 18-0.

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!