Junioren van korfbalvereniging Albatros pakken bonuspunten bij PKC

22 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Junioren van korfbalvereniging Albatros pakken bonuspunten bij PKC

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Junioren A1 van de Zwijndrechste korfbalvereniging Albatros pakt bonuspunten bij PKC/SWKGroup A2 en ook het tweede team wist in een spannende wedstrijd twee punten te pakken. Het 1e, 3e en 4e team verloren hun wedstrijd.

Zowel Albatros A1 als PKC/SWKGroup A2 zetten in Papendrecht verdedigend een puike wedstrijd neer, waardoor de aanvallers hard moesten werken. Via 6-3 bij rust knokte Albatros zich langszij en was in de slotfase de beste: 12-13.

Het eerste team is helemaal van slag. Na het verlies van vorige week was opnieuw een slechte tegenstander te goed voor de kampioenskandidaat. Roda beperkte zich de hele wedstrijd tot achterverdedigen en zag Albatros in de beginfase veel korte kansen en doorloopballen missen. Toen de Zwijndrechtse aanvallers schotloos bleken en er veel verkeerde keuzes gemaakt werden zakte de ploeg compleet door de ondergrens. Via 12-9 gloorde er nog hoop maar bij 16-10 werd het team van Steven de Graaf met een ontluisterende nederlaag naar huis gestuurd. Albatros 2 speelde in Koog aan de Zaan een moeizame wedstrijd, maar de laatste strafworp van Jiri Verwater leverde middels 12-13 twee punten op.
Het 4e moest ruim haar meerdere erkennen in Futura 2 (25-15) en het 3e was in de slotfase tegen Merwede 3 niet daadkrachtig genoeg: 21-20.

Kampioenskandidaten D1 en D4 maakten geen fouten. D1 won met 11-14 van Maassluis en D4 versloeg Oranje Wit met 10-4. Ook Albatros 8 blijft bovenin meedraaien door de winst op ADO, 10-18. E3 pakt ook een mooie eerste plek en versloeg KOAG met 4-19. De grootste uitslag is deze week voor F4 dat Maassluis met maar liefst 29-3 afdroogde!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.