Goud voor Melanie Stout bij Districtplaatsingswedstrijd

23 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Goud voor Melanie Stout bij Districtplaatsingswedstrijd

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden 2de districtsplaatsingswedstrijd heeft de meisjes/dames-selectie van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O goed gepresteerd.

Melanie Stout wist in de pupil-1 N1-categorie, ondanks twee vallen op balk,  haar naaste concurrente Laura de Jager van G.V. Barendrecht met 0,35 punten nipt voor te blijven en greep met 50,692 punten toch nog het goud.

Zilver was er voor Xinga Gruis. Zij turnde haar wedstrijd in de senior-B-klasse en kwam uit op een totaalscore van 46,984 pnt. slechts 0,07 pnt. verwijderd van het goud.

Bij de instappers-N1 was het eveneens een zeer spannende strijd. Tussen nummer één en nummer drie zat slechts 0,15 punten verschil. De achtjarige Christina Lorsé eindigde uiteindelijk met 51,975 punten op de derde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.