woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Pelikaan D2 behaalt kampioenschap

15 december 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen zaterdag heeft Pelikaan D2 het kampioenschap behaald. Op het hoofdveld werd de laatste competitie en tevens kampioenswedstrijd van dit najaars seizoen gespeeld tegen De Alblas D2. Pelikaan D2 wist uiteindelijk na 60 minuten een 4-1 stand op het score bord te zetten en was het kampioenschap een feit.

Met 9 gewonnen, 1 verloren wedstrijd en 27 punten, 29 doelpunten voor en maar 11 tegen kan Pelikaan D2 zich een terechte kampioen noemen. Na de wedstrijd werd dit gevierd met bekers, diploma’s, bloemen en friet in de kantine van Pelikaan en klonk uiteraard het nummer We are the Champions! Namens de jeugdcommissie een felicitatie aan de trainers en spelers van D2 met deze mooie prestatie.

Lees meer over:

kampioen voetbal pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!