donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Wethouder Robert Kreukniet opent Zwijndrechts Subway restaurant

17 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 14 november heeft wethouder Robert Kreukniet van Zwijndrecht de officiële openingshandeling verricht.
 
Het nieuwe SUBWAY® restaurant Zwijndrecht bevindt zich op het Stationsplein 4B; direct rechts bij de uitgang van het station, op de begane grond van het kantoorgebouw Boris en minder dan een kilometer van de op- en afrit van de A16. “De ideale vestigingsplaats”, aldus Martin Schot. “Ik kom uit een hele internationale familie. We reizen veel en zijn altijd druk. Des te belangrijker is het om goed te letten op wat je eet.”

De kersverse SUBWAY® vestiging in Zwijndrecht is dagelijks geopend van 06.00 uur tot 21.00 uur (in het weekend gaan de deuren iets later open). Er werken ongeveer twaalf mensen, parttime. “Met elkaar maken we er een klantvriendelijke zaak van, waar de klanten met eigen ogen kunnen zien hoe hun Sub direct vers wordt klaargemaakt”, vertelt Martin, wiens vriendin als ervaren horecamanager de dagelijkse leiding heeft in de Zwijndrechtse vestiging.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!