donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Groote Lindt ook actief tijdens winterstop

17 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Groote Lindt speelt in de maand december verschillende zaalvoetbaltoernooien. Op dinsdag 16 december is Groote Lindt alweer voor de vijfde keer gastheer van het Steens en Partners Zaalvoetbal kampioenschap van Zwijndrecht. Ook deze editie gaan Pelikaan, ZBC'97, organisator Groote Lindt en titelverdediger VVGZ in de Develhal uitmaken wie zich een jaar lang zaalvoetbalkampioen van Zwijndrecht mag noemen. Aanvang van dit toernooi is 19:00 uur.

Op 22 en 23 december is Groote Lindt één van de zesentwintig deelnemende clubs aan de Voetbal Rotterdam-Trophy . De VR-Trophy wordt dit jaar voor de tweede keer gespeeld. De eerste editie was met ruim 1000 bezoekers een groot succes. Ook dit jaar wordt er om de VR-Trophy gespeeld in het Topsportcentrum naast de Rotterdamse Kuip.

In Dordrecht staat er dit jaar een nieuw indoor zaalvoetbaltoernooi op de sport kalender. In de zaal van korfbalclub DeetosSnel zal er op 29 en 30 december voor het eerst om de Dordt Centraal Indoor Cup gespeeld gaan worden. Zestien clubs gaan, verdeeld over twee dagen, uitmaken wie de eerste Dordt Centraal Indoor Cup in de wacht gaat slepen.

Van 9 t/m 11 januari gaat Groote Lindt zich op trainingskamp in het Limburgse Vaals voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Na terugkomst staat er op 17 januari een oefenwedstrijd gepland in en tegen Dinteloord. Een week later wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd bij FC Binnenmaas.

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!