donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe website van de Swinhove Groep gelanceerd

17 november 2014

ZWIJNDRECHT - Afgelopen week werd de nieuwe website van de Swinhove Groep gelanceerd! De verouderde site werd vervangen door een nieuwe frisse en zeer informatieve website. Hoofd marketing en communicatie Rob Oosterbaan is erg enthousiast: “Met onze vier locaties willen wij de motor van de leefbare wijken om ons heen zijn. Daarom is er op onze nieuwe website veel aandacht voor alle leuke, gezellige en culinaire activiteiten die er bijna dagelijks bij ons worden georganiseerd, ook door de Sociëteit Zwijndrechtse Waard. Zo kunnen ook buurtbewoners zien wat er bij ons allemaal is te doen, want ook zij zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld bij de voortreffelijke kerstdiners die in december natuurlijk weer worden georganiseerd.”

De Swinhove Groep krijgt door de nieuwe website nadrukkelijker een ‘gezicht’ en ook is er aandacht voor de vele en gevarieerde mogelijkheden om een comfortabel en veilig appartement te huren door senioren met een (lichte) zorgvraag.

Oosterbaan: “We laten met onze nieuwe web omgeving zien wat wij allemaal in huis hebben en dat ouderen ook heerlijk én vooral zelfstandig bij ons kunnen wonen. Daarbij kunnen zij gebruikmaken van al onze faciliteiten, waaronder de vier brasserieën waar onze keukenbrigades iedere dag weer voor iedereen klaarstaan!” De Swinhove Groep website is uiteraard ook geschikt voor tablets en smartphones en wanneer u uw gegevens achterlaat wordt u van tijd tot tijd per nieuwsbrief op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten. Wilt u kijken op de website van Swinhove? Surf naar www.swinhovegroep.nl

Lees meer over:

website swinhove
Deel dit bericht met je vrienden!