donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Zes avonden vrijwilligersdiner bij bistro Michel

17 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - “De afgelopen weken was bistro Michel aan de Passage in Zwijndrecht maar liefst zes avonden het decor voor het jaarlijkse vrijwilligersdiner van de Swinhove Groep. Ruim 400 trouwe vrijwilligers werden door de keukenbrigade en het restaurantteam van de bistro gastvrij ontvangen en onthaald op een heerlijk 3-gangendiner.

Vrijwilligers coördinator van Swinhove, Carla de Lijster de Raadt, sprak de gasten toe en bedankte hen namens alle bewoners,  cliënten en medewerkers van de Swinhove Groep voor hun tomeloze inzet het hele jaar. Zonder vrijwilligers zouden heel veel activiteiten voor bewoners en inwoners van de wijken bij alle vier de locaties namelijk niet mogelijk zijn.

Wil u ook vrijwilliger worden bij de Swinhove Groep? Stuur een mail naar cdelijster@swinhovegroep.nl en meld u aan!”

Lees meer over:

vrijwilligers swinhove passage
Deel dit bericht met je vrienden!