donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Dames Shot'65 met overmacht kampioen

11 november 2014

ZWIJNDRECHT - ‘Eindelijk is het ons gelukt. Onze droom wordt werkelijkheid’ Janine en Davina Snoep glunderden van oor tot oor toen afgelopen weekend, toch wel onverwacht en met nog 2 wedstrijden te gaan’ het kampioenschap in de landelijke 2e divisie werd behaald. Door een 8-2 overwinning op concurrent Treffers uit Roelofarendsveen zijn de vrouwen van tafeltennisvereniging Shot’ 65 onbereikbaar geworden (20 punten voorsprong) en komen in januari uit in de landelijke 1e divisie.

Nathalie Nobel is heel erg blij dat het gelukt is:’ Ik vind het echt geweldig om met dit team de 1e divisie in te gaan. Het ging boven verwachting heel erg soepel. Ik ga mijn rubber op mijn forehand veranderen en keihard trainen. Ik zal er staan’. Sjoukje Knobbe verbaasde vriend, vijand en ook haarzelf door een geweldig seizoen te draaien en zo goed als zeker boven de 60% uit zal komen:’ Vergeleken met het vorig seizoen waren de tegenstanders heel erg jong. Daar moest ik wel aan wennen, maar kennelijk mijn tegenstanders ook aan mij.

Ik ben heel erg trots en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit team en geniet van elk moment’. Johan Snoep, vader van Janine en Davina Snoep en de coach is heel erg trots op zijn dochters: ‘Mijn meiden hebben het uitstekend gedaan. Ik heb bij Davina dit seizoen minder aan de noodrem moeten trekken.

Zij heeft een zeer constant seizoen gedraaid (22 uit 24). Janine is in tactisch opzicht gegroeid (20 uit 24) en kan zeker ook nog een stop hoger. Ik ben echter net zo trots op Sjoukje Knobbe en Nathalie Nobel. Zij presteerden allebei zeer goed. We zijn een hecht team en dat voelt goed’. Zowel Knobbe als Nobel complimenteerden na afloop Johan Snoep met zijn coachwerk: ‘Hij heeft ons er op moeilijke momenten doorheen gesleept en is onmisbaar in dit succes. Hij heeft een hele goede kijk op het spelletje’.

Sjoukje Knobbe is de enige die al ervaring heeft op dit niveau: ‘We gaan voor handhaving. Dat is mij in het najaar van 2008 en 2009 met Shot’65 net niet gelukt. Drie keer is scheepsrecht zegt men. Laten we ons daar dan aan vasthouden’.

Deel dit bericht met je vrienden!