donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Sterrencast in film DevelsteinCollege

10 november 2014

ZWIJNDRECHT - Jaarlijks maakt het DevelsteinCollege een nieuwe voorlichtingsfilm over de overstap van groep 8 naar de brugklas. Dit jaar heeft de film als thema ‘Een dag uit het leven van een brugklasser’, waarin de huidige brugklasleerlingen Niek Parser en Linda Schep de hoofdrol vertolken. Niek speelt ook mee in de eerste Nederlandse film in 3D, ‘Apenstreken’, die vanaf juni 2015 wordt vertoond in de Nederlandse bioscopen.

,,Voor ons zijn de leerlingen die meespelen in de voorlichtingsfilm altijd kanjers, maar nu kunnen we echt spreken van een ‘sterrencast’, zegt teamleider Albert Kroezemann enthousiast. ,,Want ook Linda is lekker zichzelf en zit daarmee heel goed in haar rol.” Niek koos vorig jaar bewust voor het DevelsteinCollege vanwege de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Al vanaf de brugklas volgen de leerlingen een van de kunst- en cultuurvakken dans of drama en in de bovenbouw bestaat de mogelijkheid om kunst als examenvak te kiezen.

De voorlichtingsfilm maakt onderdeel uit van de kennismakingsreeks tussen leerlingen in groep 8 en het DevelsteinCollege. De film gaat in première tijdens de voorlichtingsavonden voor ouders op 17 en 18 november en is vanaf 19 november te zien op het onderdeel groep 8 van de website: www.develsteincollege.nl.

Fotobijschrift: Linda en Niek vormen de sterrencast van de nieuwe voorlichtingsfilm van het DevelsteinCollege.

Deel dit bericht met je vrienden!