donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Bewoners zorgcentrum Nebo op bezoek in 't Weetpunt

10 november 2014

ZWIJNDRECHT - Donderdagmiddag 6 november was er in het ’t Weetpunt en het Arboretum bezoek van bewoners van Zorgcentrum Nebo.

Liesbeth de activiteiten-begeleidster had alles tot in de puntjes geregeld, zodat wie een uitstapje wilde maken, dat ook kon doen. Mede door de goede begeleiding, en het vervoersbusje waarmee iedereen gebracht werd, was het voor deze bewoners van de Nebo een heel fijne middag.

Met ontvangst met druivensap en een matzes met honing. Een mooie beamer presentatie over de planten en bloemen die in het Arboretum Park groeien en bloeien en waarover lang geleden al gesproken werd in de Bijbelse verhalen.

Een wandeling door het park, waar men van de prachtige kleuren van de herfst kon genieten. Herfstbladeren werden verzameld en waar gezamenlijk binnen onder het genot van een drankje en een hapje een mooi herfst schilderij werd gemaakt.

Het was een heerlijk uitstapje voor hen die weinig buiten komen. Een prachtige ervaring. Men ging dan ook allemaal dankbaar en tevreden naar huis.

Lees meer over:

't weetpunt arboretum
Deel dit bericht met je vrienden!