donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Welke sporter(s) wilt u in het zonnetje zetten?

6 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Sportkampioenen gezocht. Bent u trots op de prestaties van onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters? De gemeente is met het Sportplatform op zoek naar sporters die het verdienen om in het zonnetje te staan bij de jaarlijkse sporthuldiging op 16 januari 2015. Meld uw favoriete kandidaat of kandidaten aan voor 30 november.

Het draait bij de nominatie en huldiging om sporters die dit jaar een mooie prestatie hebben neergezet, maar bovenal met plezier sporten. Wethouder Jolanda de Witte: “Ik vind het zonder meer belangrijk dat mensen door sport blij en gezond kunnen leven. De huldiging is een mooie gelegenheid om dit met elkaar te delen.”

Wedstrijd en recreatief niveau
Kent u binnen uw vereniging of stichting iemand die volgens u in aanmerking komt voor de titel van sportman topsport (18+), sportman breedtesport (18+), sportvrouw topsport (18+), sportvrouw breedtesport (18+), sporttalent (t/m 17 jaar), sportteam junioren (t/m 18 jaar) of sportteam senioren (19+) van het jaar? Het maakt niet uit of iemand op recreatief of wedstrijdniveau een sport beoefent.

Meld uw favoriete kandidaat
Meld uw favoriete kandidaat of kandidaten uiterlijk 30 november bij ons aan. Kijk voor de criteria en het aanmeldingsformulier op www.zwijndrecht.nl/sport. Een onafhankelijke jury bekijkt alle inzendingen en selecteert per categorie drie genomineerden. Voor alle genomineerden vindt er een feestelijke huldiging plaats op vrijdag 16 januari. Dan maakt de jury bekend wie de sportkampioenen van het jaar 2014 zijn.

Lees meer over:

kampioenen kandidaat
Deel dit bericht met je vrienden!