donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Gors

4 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Het bedrijventerrein De Gors in Heerjansdam heeft wederom het keurmerk Veilig Ondernemen weten binnen te halen. Afgelopen woensdag overhandigde wethouder Robert Kreukniet (Economie) de bijbehorende certificaten aan de betrokken deelnemers.

In september 2009 ontving bedrijventerrein De Gors het eerste Keurmerk Veilig Ondernemen. Om dit keurmerk binnen te halen hebben de ondernemersvereniging Heerjansdamse Hazewinden en de ondernemers van De Gors samengewerkt met  de gemeente Zwijndrecht, politie, Brandweer, Kamer van Koophandel en MKB-Nederland
 
De samenwerking tussen de deelnemende partijen heeft  zijn vruchten afgeworpen en zijn er op het bedrijventerrein diverse verbeteringen te zien. Onder het mom van schoon, heel en veilig is  er aandacht besteed aan ondermeer fout parkerende vrachtwagens, brandgevaarlijke situaties bij bedrijven en de verkeersborden
 
Wethouder Robert Kreukniet  heeft samen met Huibert van Driel, namens de ondernemers voorzitter van de KVOB werkgroep de certificaten uitgereikt.
 
Het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVOB) houdt in dat politie, brandweer, gemeente en de ondernemersvereniging samen maatregelen treffen voor een veilige omgeving. Ook nu ligt de kracht van het keurmerk nog steeds in de samenwerking.
 

Lees meer over:

mkb gors kvob
Deel dit bericht met je vrienden!