dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Accelerando verwelkomt 50e lid

3 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen woensdag 29 oktober was er een feestje bij Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht, want deze vereniging verwelkomde hun 50e lid. Het 50e lid is Evi de Jong (3 jaar oud).  Zij traint mee in het leerlingenteam op de woensdagavond. Zij kreeg uit handen van haar juffen Annemarie van Veldhoven en Cobi de Ruiter een kado uitgereikt. Evi was superblij met deze verrassing. Er werd ook direkt een feestje gevierd en spelletjes gedaan. Vijftig leden is ook een hoog aantal voor een twirlvereniging. Accelerando behoort met haar totale leden tot de top 5 van nederland.

Bij Accelerando zijn kinderen vanaf 3 á 4 jaar oud welkom. Zij trainen dan eerst in een team waar hun de basis beginselen worden aangeleerd waarna ze zullen doorstromen naar een team. Accelerando heeft momenteel 7 teams in verschillende leeftijdscategorieën (large en small teams).  Haar leden trainen ook solistisch waardoor er bij wedstrijden wel 70 optredens door haar worden verzorgd.  Ook zin om een keertje tijdens een training te komen kijken? Raadpleeg de trainingstijden op de website www.accelerandozwijndrecht.nl.

Lees meer over:

accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!