dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Twee startbewijzen voor de Nationale Titelstrijd

3 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Als gevolg van een overweldigende inschrijving voor het Nederlands kampioenschap voor clubteams, die op 15 en 16 november aanstaande in de Zwijndrechtse Develhal gaat plaatsvinden,  was de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie genoodzaakt voor een tweetal niveaus een kwalificatiewedstrijd in te lassen. Deze kreeg afgelopen zondag in Beekbergen zijn beslag.

De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft zich hierbij op beide niveaus weten te plaatsen voor de nationale titelstrijd.

Bij de verplichte oefenstof niveau 10 bond het team bestaande uit Frank Scheffer, Kenji Paizs, Lance Visser en Mitchel de Haas de strijd aan met maar liefst zesentwintig teams vanuit geheel Nederland. Na een spannende strijd wisten de jongens  met 334,05 punten beslag te leggen op het zilver.

Het tweede O & O-team bestaande uit Björn Bakker, Damian Scheper, Kevin van Sonsbeek, Koen Kappetijn en Leon van der Wel moest de strijd aangaan in de keuze oefenstof niveau 8. Deze turners  hadden tweeëntwintig teams als tegenstanders. Ook zij wisten zich goed te meten met het landelijk geweld. Met 198,75 punten eindigden  zij  op een vijfde plaats en verzekerden zij zich  van een startbewijs voor de eindstrijd.

Lees meer over:

gymnastiek o&o
Deel dit bericht met je vrienden!