woensdag 4 augustus 2021

Alles over Zwijndrecht

Lerry Overgaauw gehuldigd bij ZVV Pelikaan

3 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen zaterdag, 1 november, voorafgaand aan de derby Pelikaan – VVGZ werd Lerry Overgaauw in het zonnetje gezet voor zijn 250e wedstrijd in Pelikaan 1.

Op 17 jarige leeftijd maakte Lerry zijn debuut in het vlaggenschip van Pelikaan. Volledig verrast, en gadegeslagen door zijn teamgenoten, familieleden en de vele toeschouwers, ontving Lerry uit handen van voorzitter Hans Kostense en teamleider Wilco vd Meulen een cadeaubon, ingelijst Pelikaanshirt en een boeket bloemen.

Samen met de pupil van de week Milan de Winter uit E1 nam Lerry dan ook de aftap om een geweldig spannende derby in de luiden. Namens het bestuur en de leden van ZVV Pelikaan feliciteren wij Lerry met deze geweldige mijlpaal en wij hopen hem nog heel lang op de velden van Pelikaan te kunnen aanschouwen.

Op de foto Lerry met zijn vriendin Robin Hak. Foto van Fred Leijten

Lees meer over:

huldiging voetbal pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!