donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe opvangmogelijkheden op Yes! kinderdagverblijf Frits

1 november 2014 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - Het succes van de eigentijdse kinderdagverblijfmogelijkheden op een aantal locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht, heeft Yes! Kinderopvang uitgebreid! Sinds 1 oktober kunnen ouders ook op kinderdagverblijf Frits Vogelstraat in Zwijndrecht kiezen voor de aantrekkelijke pakketten Altijd welkom en Vrije keus. Met deze mogelijkheden die optimaal aansluiten bij de moderne ouder, laat Yes! Kinderopvang zien dat ze niet alleen het beste hebben voor de kinderen, maar ook voor de ouders! 

Altijd welkom
Nooit meer nadenken over de opvang, altijd kunnen beschikken over een vertrouwd en veilig opvangplekje, vijf dagen per week van 07:00 tot 18:30 uur. En dat is nog niet alles! U betaalt maar voor drie dagen per week! Geen verhoogd tarief, maar gewoon het lage basisuurtarief dat volledig binnen het Belastingplafond valt. Kortom, het is ook nog eens financieel een erg aantrekkelijk pakket! Voor iedereen die twee of meer dagen opvang per week nodig heeft, is het zeker de moeite waard om te kiezen voor Altijd welkom! 
 
Nooit meer met uw handen in het haar
Altijd welkom is ideaal te combineren met opa en oma, of een papadag, want komt de nood aan de man (opa en oma moeten plotseling naar het ziekenhuis, of willen een paar weken op vakantie, of papa heeft een dringende afspraak op zijn papadag), u zit nooit met uw handen in het haar, hoeft niets te regelen of door te geven, hoeft niet te letten op vaste haal- en brengtijden en uw kindje is altijd in zijn/haar veilige en vertrouwde omgeving! 
 
Vrije keus
Voor het lage basisuurtarief kunt u ook kiezen voor het pakket Vrije keus. Binnen dit pakket heeft u veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 40 opvangweken per jaar, of 41, 42, enz. Welke weken u opvang nodig heeft, kiest u zelf. Ideaal als u bijvoorbeeld niet in de schoolvakanties op vakantie gaat! Met dit pakket betaalt u dan ook niet voor uw vakantieweken. Ook de begintijd is flexibel. De kinderen komen binnen tussen 7 en 11 uur. Begint u bijvoorbeeld ’s ochtends later met werken, dan kunt u uw kindje ook later brengen. Een opvangdag heeft minimaal 7 uur, maar kan ook 7,5 uur zijn, of 8, of 8,5, precies wat u nodig heeft. 
 
Gratis luiers en (fles)voeding
Naast Altijd welkom en Vrije keus kunt u uiteraard ook gebruikmaken van het Standaard pakket. Dit pakket heeft hele en halve dagen met vaste haal- en brengtijden. Zowel het Standaard pakket als Altijd welkom en Vrije keus zijn inclusief gratis kwaliteitsluiers en (fles)voeding binnen het brede vastgestelde assortiment. Uiteraard werkt Yes! Kinderopvang volgens officiële programma’s waarmee de professionele medewerkers de kinderen spelenderwijs en optimaal stimuleren in hun ontwikkeling. In de locatie Frits Vogelstraat zit niet
Deel dit bericht met je vrienden!