Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Groote Lindt compleet in het nieuw

27 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Nadat eerder alle teams in het nieuwe Quick tenue waren gestoken ontvingen voorbije week bij voetbalvereniging Groote Lindt alle teams de nieuwe trainings/presentatie pakken waardoor nu alle teams zich kunnen presenteren en voetballen in identieke tenues en trainings/presentatie pakken. Een en ander is het uitvloeisel van het Groote Lindt / Stichting Opkikker Kledingplan. Stichting Opkikker siert dan ook de achterkant van de voetbalshirts terwijl ING als hoofdsponsor de voorkant vult. De mouw sponsoren zijn Louis Ruys en Sanid-Dump. De voetbaltassen zijn beschikbaar gesteld door het

Sponsorcollectief.
Overigens presteert Groote Lindt ook goed in het landelijke klassement van het Vullen of Voeden programma, een initiatief van RTL presentator Wilfred Genee. Groote Lindt bereikte in de maand September een fraaie 7e plaats in het landelijk klassement.

Lees meer over:

sponsor voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!