Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Rivas informeert 'Vrouwen van Nu' over de Zorg

27 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM- Op woensdagavond 15 oktober was Rivas aanwezig bij de maandelijkse avond van de 'Vrouwen van Nu' in Heerjansdam, in het voormalige Gemeentehuis. Tijdens deze avond werd er meer verteld over de (thuis)zorg van Rivas.

‘Naast de mogelijkheden van (thuis)zorg bij Rivas, wilden we hen vooral informeren over de manier waarop we de zorg leveren en wat we hierin belangrijk vinden’, vertelt Astrid van Rekom, teamleider (thuis)zorg bij Rivas.

Koby Meijdam, klantenadviseur bij Rivas vertelde meer over de Rivas Leef&-winkels, zorghulpmiddelen, maaltijdservice en alarmering. ‘Verder konden de bezoekers een gratis bloeddrukmeting laten uitvoeren en hun zorgkampioen aandragen. De meest originele inzending ontvangt een bos bloemen. We kijken terug op een geslaagde avond.’

Lees meer over:

rivas Thuiszorg
Deel dit bericht met je vrienden!