Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Tuin kinderdagverblijf 'De Were' opgeknapt

24 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Medewerkers van ABN AMRO hebben afgelopen zaterdag in de tuin van De Were de handen uit de mouwen gestoken én de tuin een financiële impuls van maarliefst € 600,- gegeven! Ondanks de heftige regenbuien troffen twaalf bankmedewerkers in het kader van hun teamuitje, de voorbereidingen voor een nieuwe tuin.

De kinderen en medewerkers zijn bijzonder blij met dit initiatief dat ervoor zorgt dat de tuin van kinderdagverblijf De Were straks een moestuin, picknicktafel en grasmat rijker is! De grasmat is tevens mogelijk gemaakt door hoveniersbedrijf Munter uit Ridderkerk. Alle nul- tot vierjarige kinderen van De Were kunnen straks in de moestuin alles leren over het zaaien, kweken en oogsten van groente en fruit. Aan de grote picknicktafel kunnen ze heerlijk buiten eten en spelen.

En op de grasmat kunnen ze dollen en buitenspelen. Kinderdagverblijf De Were biedt unieke mogelijkheden. Zo is er een peuteracademie voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben en leren kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs Engels op dit kinderdagverblijf. Dit, gecombineerd met de bijzondere opvangpakketten ‘Vrije keus’ en ‘Altijd welkom’, én nu ook de volledig opgeknapte tuin, maakt ook deze locatie van Yes! Kinderopvang weer tot een toplocatie! Kom gerust eens langs! Kijk voor meer informatie op www.yeskinderopvang.nl of bel (078) 6121330.       

Lees meer over:

kinderopvang de were hoveniers
Deel dit bericht met je vrienden!