Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Zorgcentrum Nebo maakt werk van deskundigheidsbevordering

20 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zorgcentrum Nebo heeft vorige week dinsdag een kennismarkt georganiseerd voor medewerkers en vrijwilligers. Tijdens deze middag en avond zijn lezingen en workshops gehouden over tal van onderwerpen die belangrijk zijn voor het leveren van identiteitsgebonden ouderenzorg met de hoogste kwaliteit.

De veranderingen in zorg zijn groot. Cedrah heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een goede voorbereiding op deze veranderingen. Voor de uitvoer van deze  zorg beschikt Nebo over goed opgeleid personeel en een groot aantal gemotiveerde vrijwilligers. Het afgelopen jaar heeft Nebo zich als doel gesteld om een hoger kennisniveau te ontwikkelen bij medewerkers. Daarom is er een agenda opgesteld met onderwerpen die nog specifieker de aandacht zullen krijgen.  Dit zijn onder andere palliatieve zorg, dementie, communicatie en gastvrijheid. Ook wil Cedrah nog meer samenwerken met de informele zorg, zoals vrijwilligers en mantelzorgers. Daarom is dit jaar voor het eerst deze kennismarkt georganiseerd.

Vorige week dinsdag vond de goede bezochte kennismarkt van Zorgcentrum Nebo plaats. Er werden verschillende lezingen en workshops gehouden. Foto: Cedrah

Locatiemanager Carien van den Berg kijkt tevreden op deze bijeenkomst. “Het delen van kennis en het geven van informatie aan medewerkers en vrijwilligers is van groot belang. Dit jaar is ervoor gekozen om dit te doen tijdens één kennismarkt voor zowel vrijwilligers als medewerkers. Er zijn lezingen en workshops gehouden door bevlogen gastsprekers. Op deze manier hoop ik dat iedereen enthousiast is gemaakt en geleerd heeft over de thema’s die wij dit jaar specifiek op de agenda hebben gezet. Aangezien er meer dan 120 mensen aanwezig waren, durf ik te spreken van een uitermate succesvolle bijeenkomst, waarmee we de zorg binnen Nebo op een nog hoger niveau kunnen brengen.”

Lees meer over:

workshops nebo kennismarkt cedrah
Deel dit bericht met je vrienden!